شرکت استاک پیشرو سازه

فهرست مطالب

کاربرد سازه فضایی. کاربرد سازه فضاکار. سقف سازه فضایی. سقف سازه فضاکار. قیمت سازه فضایی. قاب فضایی.

کاربرد سازه فضایی

چگونه از سازه فضایی کاربردی استفاده کنیم؟

سازه های فضایی مزایای بسیار مفیدی را دارند. اما برای داشتن بهترین نتیجه برای پروژه خود بهتر است یکسری نکات را رعایت کنید. انتخاب هدف بخش اصلی شروع یک پروژه است. برای انتخاب نوع سازه فضاکار و اجرای آن باید از هدف خود استفاده کنید. شرکت استاک پیشرو با شناخت هدف کارفرما با بهترین طراحی و برنامه ریزی سازه ای کاربردی و استاندارد را اجرا می‌کند. در این مقاله به برسی کاربردهای سازه فضاکار پرداختیم. تا مشخص کردن هدف و نیاز برای شما راحت تر شود. اگر کاربرد سازه فضایی متناسب با هدف شما است بهترین انتخاب خود را یافته اید.

سازه فضاکار چه نوع سازه ای است؟

سازه فضایی نوعی سازه دارای اشکال هندسی منظم و شبکه سه بعدی است. به عبارت دیگر سازه فضاکار سازه خرپای سبک با اتصالات محکم و گره مانند می‌باشد. که دارای پایه های به هم پیوسته در یک ساختار هندسی که اغلب از ساختار سه ضلعی یا چهارضلعی استفاده می‌شود. قاب های فضایی را می‌توان برای مناطق و دهانه های بسیار بزرگ با ستون های داخلی کم بکار برد.

مزایای استفاده از سازه فضایی

  • سبک بودن و آسان تر شدن حمل و نقل مصالح
  • توانایی عبور تأسیسات از درون ساختار سازه
  • تولید مقدار دلخواه اجزا و قطعات توسط شرکت اجرا کننده
  • نیاز نداشتن به جوش برای هرکدام از اتصالات
  • سرعت بالا در اجرای سازه و صرفه جویی در زمان
  • قابلیت اجرا برای دهانه های بسیار بزرگ
  • باز و بستن قاب فضایی در مکان دلخواه و ایجاد تغییر در ساختار سازه
  • استحکام بالای سازه با اتصالات و طراحی سه بعدی که باعث تقصیم بار بین اجزا می‌شود.
بیشتر بخوانید:  نمایشگاه بین المللی میدکس دی ماه 1396

کاربرد سازه فضاکار

کاربردهای سازه فضایی ارتباط مستقیمی با مزایای آن دارد. به عنوان مثال به دلیل عبور تأسیسات از درون ساختار سازه کاربرد سازه برای مراکز خرید و تجاری مناسب است.

همچنین سازه فضاکار برای سوله ها با دهانه بزرگ مناسب است. سوله سازه فضایی رفتار مناسبی را برای نیازهای کارفرما دارد.

دهانه شبکه های فضایی اولین پیشنهاد برای سقف استادیوم های ورزشی است. زیرا زیبایی و استحکام آن کیفیت سازه را بالا می‌برد.

کاربرد مهم سازه فضایی در پمپ بنزین ها و پمپ های گاز است. داشتن سایه بان با ستون های کم هدف این نوع سازه می‌باشد.

برج های مخابراتی و دیده بانی نیز قابل اجرا با شبکه فضایی هستند. همچنین برج های صنعتی در کارخانه ها قابل اجرا می‌باشند.

استفاده از سازه فضاکار به عنوان نور افکن و چراغ های درون شهر نیز به عنوان کاربرد زیبایی مورد قبول است.

اگر در فکر ایجاد گلخانه ای با هدف تحقیقاتی یا صنعتی هستید. سازه فضا کار به دلیل اجباری نبودن نظم برای تکیه گاه ها و ستون ها فضای زیادی را در اختیار شما قرار می‌دهد. حتی برای ایجاد گلخانه شخصی یا برای تزئین مناسب هستند.

برای ساخت بیلبورد های تبلیغاتی در سطح شهر و انواع تبلیغات می‌توان از سازه های فضایی استفاده کرد. و نوآوری مورد نظر خود را نیز در آن شرکت دهید.

استفاده از سازه های فضایی در ساخت پل و گذرگاه ها بسیار رایج است. و در کشور های اروپایی این کاربرد به اوج خود رسیده است.

علاوه بر ساخت پل برای عبور وسایل نقلیه همچنین از سازه های فضاکار برای نصب پل عابر پیاده هم استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید:  اجرای سازه فضاکار تخت دولایه

معایب سازه فضایی

کاربرد و مزایای سازه فضایی مورد برسی قرار گرفت. حال نوبت به معایب قاب های فضایی می‌رسد. بیشترین ایرادی که به سازه فضاکار وارد شده نیاز به فولاد برای تولید اجزا است. کم بودن پتانسیل تولید فولاد باعث شده است تا بعضی افراد از سازه فضاکار استفاده نکنند. اما سازه های فضایی به دلیل بهینه بودن و داشتن طراحی دقیق کمترین مقدار مصالح را استفاده می‌کند. و در مقایسه با دیگر سازه های فلزی بسیار به صرفه و مناسب است.

دیگر معایب سازه فضاکار

معایب سازه فضایی در نظر بعضی معماران درباره ضخامت لایه میانی و گوی سازه فضایی در سازه فضاکار سه لایه است. در نظر این گروه از معماران ضخامت لایه میانی سازه فضاکار مرو یک ایراد است. و کاربرد سازه را در مواردی کاهش می‌دهد. اما گروه ضخامت لایه میانی را یک مزیت می‌دانند. زیرا سقف سازه فضایی بسیار بهینه است. و قابلیت نصب تاسیسات الکترونیکی و پوشش هایی برای زیبایی را دارد. همچنین هزینه نصب تاسیسات بسیار کاهش می‌یابد. گروهی از مهندسین و معماران که

تحلیل سازه های فضاکار

در این مقاله مزایا, معایب و کاربرد سازه فضایی را برسی کردیم. و نتیجه آن برتری مزایای بر معایب است. سازه های فضاکار نوآوری جدید در ساخت و ساز ایران هستند. که شرکت استاک پیشرو سازه از شرکت های سازه فضایی است. که پروژه های متعددی را در ایران و دیگر کشور های جهان اجرا کرده است. اگر نیاز به سایه بان برای هرکجا نیاز دارید سریع ترین  به صرفه ترین نوع قاب فضایی است. زیرا قابلیت باز و بسته شدن دارد. بسیاری از باستان شناسان از سازه فضاکار برای فراهم کردن محل اکتشافات استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید:  سازه فضاکار با فرم قوسی(چلیک)

فاصله ستون ها در سازه فضایی

یکی از مزایای کاربردی سازه فضایی نظم و فاصله ستون ها است. که اصلا اجباری نیست. زیرا با توجه به نیاز کارفرما ساختار سازه تغییر می‌کند و بار بازهم به صورت مساوی بر اجزا تقسیم می‌شود. که این قابلیت شبکه های فضایی باعث به وجود آمدن سوله سازه فضاکار شده است. فاصله ستون ها در سازه فضایی به دلیل رعایت ساختارهای هندسی و سه بعدی بهینه ترین حالت خود است. و زیبایی و استقامت را برای شما فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: سازه فضایی چیست؟

به این محتوا امتیاز دهید

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *